Day 1: 26.08.2020							
Time	Session	Objectives	Duration	Faculty			
8.45a.m - 9.00a.m	Pre-Test		15 mins.	All MEU faculty			
9:00a.m -9:30a.m	Registration, inauguration, ice breaking	Ice breaking and introduction of participants and faculty	30 mins.	All MEU faculty			
9:30a.m-10:30a.m	Competency based medical education (CBME)	Definition of competency, Difference between competency, objectives & outcomes (with examples); introduction to CBME, salient differences from conventional model	60 mins.	Prof. (Dr.) Radhika R.H. & Dr. Sudipta Roy			
10:30a.m-11:00a.m	TEA						
11:00a.m-11:30a.m	IMG: Goals, roles & Competencies	How to link national health needs to competencies and objectives	30 mins.	Prof. (Dr.) Amita Ray			
11:30a.m-12:30p.m	Deriving objectives from competencies	Demonstrate linking of competency with domains of learning using the competency sheet	60 mins.	Dr. Indranil Saha & Dr. Nikhil Kumar			
12:30p.m-13:00p.m	Linking competency objectives to Teaching Learning Methods (TLM)	Hands-on experience - group work, small groups work with faculty, emphasis on proper alignment, discuss relevant TL methods	30 mins.	Dr. Pansy Lyall & Dr. Ayan Kumar Pati			
13:00p.m-13.45p.m	LUNCH						
13:45p.m-14:15p.m	Graduate Medical Education Regulations (GMER) 2019	Time frame, training methods, integration, assessment, new additions like Foundation Course, formative feedback	45 mins.	Prof. (Dr.) Radhika R.H., Dr. Nikhil Kumar & Dr. Sujoy Ray			
14:15p.m-14:45p.m	Electives	Concept of electives	30 mins.	Mr. Longjam Langamba Angom & Dr. Sujoy Ray			
14:45p.m-15:00p.m	TEA						
15:00p.m-16:00p.m	Foundation Course & Early Clinical Exposure	Concept, components, timeframe & examples	60 mins.	Prof. (Dr.) Indranil Saha & Dr. Sujoy Roy			
16:00p.m-17:00p.m	AETCOM module	Purpose, mission and objectives & booklet review	60 mins.	Dr. Imon Paul & Mr. Dipsanker Chatterjee			

Day 2: 27.08.2020						
Time	Session	Objectives	Duration	Faculty		
9:00a.m-9.45a.m	Student Doctor - Clinical Teaching	Concept, framework & group activity	45 mins.	Prof. (Dr.) Amita Ray & Dr. Imon Paul		
9:45a.m- 11:00a.m	Alignment and Integration	Concept, framework (using examples from competency table)	75 mins	Prof. (Dr.) Amita Ray, Prof. (Dr.) Radhika R.H. & Mr. Longjam Langamba Angom		
11:00a.m -	TEA					
11:15a.m						
11:15a.m- 13:00p.m	Skills training	Competency acquisition, Skills lab: group activity Prescription Skills	105 min	Dr. Ayan Kumar Pati, Prof. (Dr.) & Dr. Pansy Lyall		
13:00p.m-13.45 p.m	LUNCH					
13: 45p.m– 14:45p.m	Assessment in CBME	Principles as relevant to CBME, assessment methods	105 mins.	Prof. (Dr.) Indranil Saha, Dr. Ayan Kumar Pati & Dr. Sudipta Roy		
14:45p.m- 15:00p.m	TEA					
15:00p.m- 16:00p.m	Aligning assessment to competency objectives & TLM	Group activity	60 mins.	All MEU faculty		
16:00p.m- 16:45p.m	Curricular governance	Presentation & discussion	45 mins.	Prof. (Dr.) Amita Ray & Mr. Longjam Langamba Angom		
16:45p.m- 17:00p.m	Feedback and Open House		15 mins.	All MEU faculty		
17:00p.m – 17:15p.m	Valedictory / Post test		15 mins.	All MEU faculty		
17:15p.m – 17:45p.m	Ethics in online medical education and online assessment		30 mins.	Prof. (Dr.) Amita Ray & Prof. (Dr.) Indranil Saha		